ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Ονειρεμένα Νυφικά
Που Εξάπτουν Τη Φαντασία

Η FASHION BRIDES είναι μία ελληνική εταιρεία που έχει παρουσία στο χώρο της μόδας νυφικού από τη δεκαετία του 2000, ασχολούμενη με την αντιπροσώπευση και το χονδρικό εμπόριο νυφικών ευρωπαϊκών οίκων μόδας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της προώθησης των νυφικών μας η εταιρεία μας λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε διάφορες εκθέσεις νυφικών στη χώρα μας που απευθύνονται ειδικά στους επιχειρηματίες του κλάδου μας.

Το 2011 η FASHION BRIDES δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα παροχής υπηρεσιών απευθείας στις υποψήφιες νύφες, με τη δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου χώρου, όπου οι επισκέπτριές μας μπορούν να επιλέξουν το νυφικό των ονείρων τους από collections νυφικών επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων μόδας, αλλά και από την Exclusive collection νυφικών, που η FASHION BRIDES δημιούργησε με τη συνεργασία Ευρωπαίων σχεδιαστών για τις ιδιαίτερες αισθητικές απαιτήσεις της ελληνίδας νύφης.

Τα νυφικά μας διακρίνονται για το υψηλό ύφος τους, την άριστη εφαρμογή τους και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών τους, ώστε να ικανοποιούν απόλυτα τις καλαίσθητες απαιτήσεις της κάθε υποψήφιας νύφης που διαθέτει άποψη και έντονη προσωπικότητα.

espa banner